Workshop BOOM-TASTIC

Workshop alert! BOOM-tastic @cinemazedhasselt heeft me ingehuurd om een workshop te creëren voor volwassenen en kinderen.

In het kader van Open Cinema op 2,3 en 4/10 organiseert Cinema ZED Hasselt zondag 2 oktober een natuur-zondag met GRATIS top-documentaires en workshops. Om 15u kan je in duo deelnemen aan de workshop ‘Boom-tastic’, begeleid door Danni Hoedemakers.

Heb jij ook een innerlijke boom? Hoe zou die eruit zien? Warm oranje of braaf bruin? Is het een knalgeel zot geval of heeft ie net een rustige pastelgroene jazzy vibe? Kom dat kan ontdekken in een ouder&kind-workshop.

Voor wie?
Papa en dochter, tante en neefje, oma en kleinzoon of twee volwassenen die jong van geest zijn en goesting hebben om zich uit te leven… Het duo bestaat steeds uit minimum 1 volwassene.

Met wat?
Met verf, krijt, grote papieren, herfstbladeren, boomappels en andere natuurlijke materialen… gaan we aan de slag. Op het einde van de workshop heb je een uniek portret van je innerlijke boom per duo.

PRAKTISCH

Deze workshop is GRATIS voor jou!

Wat breng jij mee?
Je goed humeur, goesting om te kliederen en kleren die vuil mogen worden!

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, maximaal 10 duo’s kunnen meedoen. Vanaf 6 jaar ben je welkom.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar lore@fonk.be

Linda Dirks was er ook bij, zij is beeldend therapeut. Je kan haar terug vinden in de zenstudio. Linda is experte in alles wat beeldend en emotieregulerend te maken heeft met tieners en kinderen. Zij organiseert onder andere kinder yoga in Maaseik.

Contacteer Linda hier: https://instagram.com/zen_studio70?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: