The artist way

Duik onder in je eigen curiositeit en verwondering. Ontspanning vinden en je eigen creativiteit aanvuren. 

Zes maal spelen & creëeren, met the artist way van Julia Cameron als inspiratiebron. 

6 x spelen & creëeren.

Waterverf, collage, gouache en touchdrawing. Relaxatie met mixed media die je creativiteit uit haar kot zullen halen. Jezelf mentale ruimte gunnen en plaatsmaken voor fijne toevalstreffers.

Journalling komt tussen de workshops aanbod en je wordt uitgenodigd om tussendoor een afspraakje met jezelf te maken. Een afspraak voor een artistdate. De groep kan hiervoor inspireren, maar jij kiest zelf. Zo kan je bv. naar een museum trekken, maar je kan evengoed op pad gaan in de stad, enkel de straten aan je linkerkant inwandelen en foto’s maken van gestreepte objecten.

Door je ogen de kost te geven, wordt je blikveld verruimd. Dat verruimd blikveld zet zo weer nieuwe creative processen op gang.

Voila, in zes sessies creatief vuur aanwakkeren. Kom je 6 weken ontspannen op de speelzolder? Goesting gekregen?

Om de twee weken kom je even alle zorgen van de wereld loslaten. Het traject is losjes gebaseerd op “the artist way”.

De realiteit kan ik niet veranderen, jij ook niet, gelukkig kunnen we ons staande houden door ons natuurlijke creative vermogen aan te wakkeren.

🌱The artist way ala façon Danni🌱

Kom je spelen, creëren en avonturieren met schildermateriaal op mijn speelzolder? Boven een paardenstal heb ik een atelierzolder. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven zijn de plaatsen beperkt tot 4 deelnemers.

Praktisch:
Appeystraat 20A te 3830 Wellen (parkeren doe je aan Sporthal De Bloken Wellen, Kortestraat 12, 3830 Wellen)

Om de twee weken duiken we in materialen en tips and tricks om creativiteit en ontspanning in je leven te verweven.

data:
start 18:30 einde +-20:00 ( voorzie wel extra uitlooptijd, dat kan tot een half uur, soms heeft een creatief proces meer tijd nodig hebben en dan gunnen we dan het proces 🙂


7 oktober 2022
21 oktober 2022
4 november 2022
18 november 2022
2 december 2022
16 december 2022

Kostprijs: inclusief schildersmateriaal, papier, penselen:  300 euro voor de 6 sessies. Het enige dat je moet doen is opdagen met kleren die vuil mogen worden. 
Inschrijven : via email en per overschrijving op rekeningnummer: KBC BE80733060047777 met de vermelding “artistway 1 najaar”


🌱Lijkt je dit heel tof, maar heb je meer zin om in een één op één traject in je eigen verwondering en curiositeit duiken? Dat kan ook, mail me voor een individueel traject op maat. Dat kan online of live in het atelier.  danni@mensenmaat.com


Je kan kostenloos annuleren tot een week voor de aanvang van de workshopreeks, nadien is dat helaas niet meer mogelijk.

Je kan uiteraard wel je inschrijving overdragen aan een derde.

%d bloggers liken dit: